Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Υπουργείο Εσωτερικών: Πιθανή παραίτηση του υφυπουργού κ. Γ. Ντόλιου

 “Μας συγχωρείτε λάθος” λέει τώρα ο Ντόλιος για τους ημιυπαίθριους.. Φήμες , θέλουν τον Ντόλιο να οδεύει προς παραίτηση …



Υπουργείο Εσωτερικών: Πιθανή παραίτηση του υφυπουργού κ. Γ. Ντόλιου

«Πίσω ολοταχώς» έκανε η κυβέρνηση στο θέμα της εγκυκλίου του για αναδρομική επιβολή δημοτικών τελών, καθώς και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας.
Μετά από τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Βουλή, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιος αναγκάστηκε να πάρει πίσω την επίμαχη εγκύκλιο δηλώνοντας ότι μετά το θέμα που δημιουργήθηκε ανακαλείται εξ ολοκλήρου,  εν όψει νομοθετικής ρύθμισης που θα απαγορεύει την αναδρομική ισχύ του υπολογισμού των ανταποδοτικών τελών.
Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετική εντολή του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου καθώς την ίδια ώρα συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο, όπου και έγιναν γνωστές οι αντιδράσεις, ενώ έντονα δυσαρεστημένος φέρεται και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν ήταν ενήμερος των κινήσεων του κ. Ντόλιου. Κυβερνητικές πηγές μάλιστα δεν αποκλείουν να τεθεί και θέμα παραίτησης του υφυπουργού Εσωτερικών.
Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget