Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Σόμπες ξύλου

Σόμπες ξύλου pellet
βιοκαύσιμο pellets
βιοκαύσιμο pellets
δεξαμενή pellets
δεξαμενή pellets
Αυτόματες σόμπες με pellets.
Αυτόματες μαντεμένιες σόμπες αερόθερμες ή καλοριφέρ με καύσιμο υλικό το οικολογικό προϊόν pellet (συμπιεσμένο πριονίδι).

Διαθέτουν ειδική δεξαμενή για pellets και η τροφοδοσία του θαλάμου της καύσης γίνεται αυτόματα. Το άναμμα της φωτιάς γίνεται επίσης αυτόματα με ηλεκτρική αντίσταση.

Είναι οικολογικές και πραγματοποιούν και δευτερεύουσα καύση έχοντας γι αυτό το λόγο μεγαλύτερη θερμική απόδοση και μικρότερη εκπομπή CO προς το περιβάλλον. 

Έχουν μεγάλη θερμική απόδοση 82- 87% και μικρή κατανάλωση καυσίμου. Η αυτονομία καύσης ξεκινά από τις 32 ώρες και μπορεί να φθάσει εώς τις 100 ώρες (εξαρτάται από το μοντέλο).

Οι σόμπες ξύλου peller είναι απόλυτα τηλεχειριζόμενες και μπορούν να προγραμματιστούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση, ενώ σε ορισμένα μοντέλα δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης και προγραμματισμού μέσωinternet!

Επιπλέον οι σόμπες καύσης pellet δεν απαιτούν την τοποθέτηση καμινάδας. Για το λόγο αυτό αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης σε διαμερίσματα πολυκατοικιών ή σε χώρους στους οποίους η τοποθέτηση καμινάδας είναι αδύνατη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget