Σάββατο 23 Απριλίου 2011

«Πωλούν» Ελλάδα σε όλο τον κόσμο μέσω του Internet



Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας, έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και παρά την κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί ξένοι που ενδιαφέρονται για ελληνικά ακίνητα.



Τα  μοντέλα  αναδιάρθρωσης χρέους


Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας, έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και παρά την κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί ξένοι που ενδιαφέρονται για ελληνικά ακίνητα. Αυτό τονίζει στην «Η» ο κ. Γιώργος Στρουμπουλής, ένας Ελληνο-Καναδός ο οποίος δημιούργησε μια ιντερνετική πλατφόρμα για να διαφημίσει τα ελληνικά ακίνητα σε όλο τον κόσμο και να φέρει σε επαφή υποψήφιους αγοραστές με πωλητές.


«Το site έχει χρήστες από 104 χώρες. Κάθε μέρα βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να μπαίνει στην ιστοσελίδα και να ψάχνει για ακίνητα στην Ελλάδα. Κοιτάνε κάθε μέρα ευκαιρίες για αγορές. Από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι οι περισσότεροι επισκέπτες στο GreekPropertyExchange.com το οποίο είναι ένα δωρεάν εργαλείο που διαφημίζει την Ελλάδα και μπορεί να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα που έχει για την ελληνική κτηματαγορά», τονίζει ο κ. Στρουμπουλής.
Στο ερώτημα, τι ζητούν περισσότεροι οι ξένοι, ο κ. Στρουμπουλής αναφέρει ότι αναζητούν και καινούρια διαμερίσματα αλλά και πολλοί με λεφτά θέλουν να αγοράσουν βίλες στα γνωστά νησιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη. Επίσης, υπάρχουν πολλές οικογένειες ομογενών που αναζητούν σπίτι κοντά στον τόπο καταγωγής τους καθώς και πολλούς ομογενείς που θέλουν να πουλήσουν τις περιουσίες τους στην Ελλάδα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ξένοι υποψήφιοι επενδυτές είναι η έλλειψη οργάνωσης. «Ωστόσο, υπάρχουν πολλά οργανωμένα μεσιτικά γραφεία στην Ελλάδα», επισημαίνει ο κ. Στρουμπουλής.
Η δημιουργία του site, εδώ κι ένα χρόνο, έχει συμβάλει στη διαφήμιση της κτηματαγοράς στο εξωτερικό και στην αποτύπωση των ευκαιριών που υπάρχουν. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συνεργάζεται με μεσίτες κι άλλους επαγγελματίες ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο με στόχο οι ενδιαφερόμενοι, με ένα κλικ στον υπολογιστή τους να έχουν λίστες με προς πώληση ακίνητα.
imerisia.grΓιώργος Στρουμπουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget