Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

ΟΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ" ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!''...Οι εβραίοι δεν θα απολαμβάνουν τιμάς. Η θέσις των εις την κοινωνίαν θα αντανακλά την ποταπότητα της καρδίας των...''

Αυτή ήταν η άποψη του μεγάλου Βυζαντινού Αυτοκράτορα, επί των ημερών του οποίου χτίστηκε ο Μέγας Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη και διπλασιάστηκε η έκταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (βλέπε χάρτη δεξιά): Σύμφωνα με τους νόμους του Ιουστινιανού αυστηροί περιορισμοί ετέθησαν ακόμη και στα αστικά – οικονομικά τους δικαιώματα.  

Οι εβραίοι αποκλείστηκαν από κάθε δημόσιο αξίωμα. Προχώρησε όμως και σε ένα άλλο μέτρο ο Ιουστινιανός. Απαγόρευσε την Μισνά, την προφορική παράδοση των Ιουδαίων. Η απαγόρευση αυτή οδήγησε στους ύστερους χρόνους στο κάψιμο του Ταλμούδ.
Τώρα πώς γίνεται να λέει ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ τα παραπάνω ένας "εβραιοχριστιανός", όπως αποκαλούν τον Ιουστινιανό και γενικά τους Βυζαντινούς ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ "δωδεκαθειστές", είναι κάτι που μόνο οι...ψυχίατροι μπορούν να εξηγήσουν!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget