Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα Σημάδια της Αποκάλυψης VIDEO


Βιβλικές Καταστροφές. Καταστροφικές Πλημμύρες , Ασυνήθιστη συμπεριφορά και Θάνατοι Ζώων, Εκρήξεις Ηφαιστείων , Ήλιος, Κομήτες…
Πάρα πολλά ασυνήθιστα φαινόμενα μέσα στο 2011.
Είναι κάποια από αυτά τα σημάδια μιας επερχόμενης αποκάλυψης με καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο;
Ή πρόκειται για την εκδίκηση της φύσης ; 



Τι συμβαίνει με την εποχή μας; Μήπως τα σημάδια της Αποκάλυψης βρίσκονται μπροστά μας  για να σημάνουν το τέλος μιας εποχής;  Τα παράξενα φαινόμενα ολοένα και πληθαίνουν στις μέρες μας· οι περισσότεροι τα προσπερνούν αδιάφοροι βυθισμένοι στα προβλήματα της καθημερινότητας. Όμως και αυτά τα καθημερινά προβλήματα όλο και διογκώνονται λες και γίνεται επίτηδες για να ρίχνουν «στάχτη στα μάτια» και να μη καταλάβουν αυτό που διαδραματίζεται στα παρασκήνια. Ακόμη δεν μπήκε το 2011 και τα φαινόμενα καλπάζουν. Ας τα απαριθμήσουμε:

1 Ιανουαρίου 2011
Σαν βροχή από τον ουρανό έπεσαν τρεις με πέντε χιλιάδες νεκρά κοτσύφια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Αρκάνσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

***

Άλλο ένα ύποπτο περιστατικό στο Άρκανσο ήταν ο μαζικός θάνατος ψαριών σε μια κοντινή λίμνη λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν 100.000 περίπου νεκρά ψάρια επέπλεαν.
Πηγή


5 Ιανουαρίου 2011
Νέα Ορλεάνη. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο ουρανός «έβρεξε» νεκρά πουλιά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί στο Αρκάνσο. Τώρα, σε απόσταση μόλις 480 χιλιομέτρων πιο νότια, κοντά στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, περισσότερα από 400 πουλιά έπεσαν νεκρά δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο.


7 Ιανουαρίου, 2011
Εκατομμύρια νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις ακτές του Chesapeake Bay στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με δημοσίευμα  της ιστοσελίδας msnbc, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το θάνατο των ψαριών.


8 Ιανουαρίου, 2011
Χιλιάδες νεκρά χταπόδια ξεβράστηκαν σε μια ακτή στη βόρεια Πορτογαλία. Πριν μια ημέρα, αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στις Μπαχάμες. Παράλληλα ένας μεγάλος αριθμός νεκρών ψαριών εντοπίστηκε στη Βραζιλία.


23 Φεβρουαρίου 2011
26 Νεκρά δελφίνια ξεβράστηκαν στον Κόλπο του Μεξικού. Ανάμεσά τους βρισκόντουσαν και αρκετά νεογέννητα.


Τα περιστατικά των νεκρών ψαριών και πουλιών που αυτή την περίοδο διαρκώς πληθαίνουν, ξεκίνησαν να εμφανίζονται σποραδικά πριν λίγο καιρό:

***

Έτσι στις 2/3/10 οι αρχές της Βραζιλίας περιμάζεψαν περίπου 80 τόνους νεκρών ψαριών που ξεβράστηκαν στις ακτές Rio, Rodrigo de Freitas. Η μυρωδιά από τα νεκρά ψάρια ήταν τόσο έντονη που κανείς δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή. Οι αρχές διεξήγαν έρευνα για τα αίτια.

Ένα ακόμη φαινόμενο που εξελίσσεται στις μέρες μας, ανησυχεί πολύ τους επιστήμονες και ίσως να ευθύνεται για τους παραπάνω θανάτους: Η μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της γης.
Η Μετατόπιση των πόλων καλπάζει. Από τα 25 μίλια ετησίως που οι μαγνητικοί πόλοι μετατοπίζονταν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα  μετατοπίζονται κατά 40 μίλια ετησίως, αναγκάζοντας τα αεροδρόμια να αλλάζουν τις συντεταγμένες των αεροδιαδρόμων, ώστε αυτές να ταιριάζουν με τα ευαίσθητα όργανα πλοήγησης των αεροπλάνων. Έτσι,  ο Βόρειος μαγνητικός πόλος έχει μετακινηθεί από τον βόρειο Καναδά, στη βόρεια Σιβηρία. Αυτό σημαίνει ότι οι πυξίδες που δείχνουν τον βορά, δεν δείχνουν τον πραγματικό βορά. Ο Ρόμπερτ Μπερτ της ΤΙΑ λέει ότι η πυξίδα έδειχνε το σημείο 0 (360 μοίρες για βόρεια), και τώρα σαν σημείο 0 δείχνει, 10 μοίρες προς τα ανατολικά. 
Ο Yevgeni Shalamberidze επιστήμονας του κεντρικού στρατιωτικού ιδρύματος για το έδαφος δηλώνει ότι ενώ οι γεωγραφικοί πόλοι του πλανήτη παραμένουν στις προηγούμενες θέσεις τους, οι μαγνητικοί πόλοι έχουν μετακινηθεί συνολικά 200 χιλιόμετρα από την αρχική τους θέση. Αυτό το φαινόμενο θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στον κόσμο μας. Και συμπληρώνει: ‘Δεν αποκλείεται ότι ο αυξανόμενος αριθμός των καταστροφών που συμβαίνουν να οφείλεται στην μετατόπιση των μαγνητικών πόλων’.

Ο Alexander Fefelov, εκπρόσωπος της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, δήλωσε ότι η Γη ίσως να μετακινήσει ξαφνικά τους μαγνητικούς και γεωγραφικούς πόλους της κατά την διάρκεια των επόμενων ετών. Επίσης συμπληρώνει πως το φαινόμενο θα προκαλέσει θανάτους σε παγκόσμια κλίμακα και θα πάρει διαστάσεις μιας γιγάντιας έκρηξης «Χιροσίμα» που θα αφήσει ανυπεράσπιστους τους κατοίκους της Γης. Ο άξονας της γης μπορεί ξαφνικά να αλλάξει κλίση, γεγονός που συμβαίνει από καιρού εις καιρό. Αυτό συνέβη μια φορά πριν 23.000 χρόνια. Ο επιστήμονας είπε πως αυτή η μετατόπιση μπορεί να οδηγήσει στην εξαφάνιση της ατμόσφαιρας και θα ψύξει τον πλανήτη στην τιμή του απόλυτου μηδέν, δηλαδή στους -273 βαθμούς Κελσίου, που ουσιαστικά θα σκοτώσει κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget