Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η ωμή αλήθεια για τις θρησκείες και τους κανόνες


Όλες οι θρησκείες στη γη είναι τεχνητές, δημιουργημένες από τα ερπετοειδή. Μέσω των προηγούμενων εμπειριών (εκατομμύρια ετών πριν,η προς τα εμπρός), τα ερπετοειδή είχαν δει πώς οι εμφυτευμένες θρησκείες τους θα μπορούσαν να ελέγξουν τους πληθυσμούς των διάφορων κόσμων.

Όταν τα ερπετοειδή πηγαίνουν για να κατακτήσουν και άλλους πλανήτες, η γη θα χρησιμοποιηθεί ως ακόμα ένα παράδειγμα για το πώς να χρησιμοποιήσουν τη θρησκεία ως μέσο ελέγχου.

Με τη λατρεία των Θεών αυτών των θρησκειών, τα ανθρώπινα όντα πραγματικά έχουν λατρέψει τα ερπετοειδή, τα οποία είναι οι ψεύτικοι Θεοί... Ο αληθινός δημιουργός δεν πρέπει (ούτε έχει την επιθυμία) «να λατρευτεί.» Η επιθυμία της λατρείας είναι ένα κλασικό γνώρισμα των ερπετοειδών... Η έννοια του αληθινού δημιουργού που θέλει να λατρευτεί είναι πραγματικά αρκετά κωμική.


«Ο φόβος «του Θεού» είναι μια επιβολή των Anunnaki. Προβάλλουν «τα θαύματα» και τα οράματα για να εμφανιστούν σαν να είναι θεότητες. Απαιτούν τη μεταμέλεια και τη λατρεία τους. Απαιτούν τις λάρνακες, τους βωμούς, τις θυσίες και την επανόρθωση. Απειλούν να τιμωρήσουν εκείνους που δεν πάνε με το μέρος τους. Είναι ερπετά , όχι Θεοί» (Amitakh Stanford, "On the Brink of Anunnaki New World Order").


ΦΟΛΙΔΩΤΟΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ''ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ''


ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Τα ανθρώπινα όντα λανθασμένα υποθέτουν ότι οι κανόνες προήλθαν από έναν γενναιόδωρο Θεό, όταν στην πραγματικότητα, η αρχική πηγή κανόνων είναι ο κακός, ψεύτικος Θεός--Σκοτάδι. Οι ψεύτικοι Θεοί είναι μη-παντοδύναμοι και επομένως πρέπει να επιβάλουν τους κανόνες στις δημιουργίες τους, προκειμένου να μας ελέγχουν. Επιπλέον, γι αυτό οι γήινες θρησκείες που εφευρέθηκαν από τα ερπετοειδή προκειμένου να ελεγχθούν τα ανθρώπινα όντα, έχουν τόσο πολλούς γμμενους κανόνες.

Εντούτοις, η ανθρωπότητα, η γη, το ηλιακό σύστημα, ο κόσμος κλπ., δεν θα μπορούσε προφανώς να λειτουργήσει χωρίς κανόνες. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι κανόνες είναι «καλοί» ή ότι οι κανόνες είναι μια έμφυτη πτυχή της ύπαρξης. Μάλλον, αυτό απλά σημαίνει ότι είμαστε πράγματι μέσα στη ψεύτικη σφαίρα --σε έναν κανόνα -βασισμένο στην ψεύτικη/εικονική δημιουργία.

Λίγο πολύ όλα αυτά που είναι έμφυτα στην ψεύτικη σφαίρα (παραδείγματος χάριν οι κανόνες) δεν είναι, στην πραγματικότητα έμφυτα στην αληθινή ''σφαίρα''. Επιπλέον, τίποτα που δεν είναι έμφυτο στην αληθινή σφαίρα, δεν είναι επομένως, αληθινά έμφυτο, και έτσι, δεν πρέπει να γίνει σεβαστό από σας.

Δείτε το βίντεο που δείχνει την ιστορία του ανθρώπινου είδους.
http://www.katohika.gr/2011/12/anunnaki.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget