Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ufo στο βυθό της Βαλτικής;


Διαβάστε για το μυστηριώδη κυλινδρικό αντικείμενο που εντοπίστηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας. Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται. 
Σουρεαλισμός ή πραγματικότητα; Για άλλη μια φορά είδηση για την ύπαρξη εξωγήινων κάνει το γύρω του διαδικτύου...Αυτή τη φορά για έναν μυστηριώδες κυλινδρικό αντικείμενο εντοπίστηκε σε βάθος 300 ποδών στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας ανάμεσα στη Σουηδία και τη Φινλανδία και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Όπως αναφέρει η Huffington Post και μπορείτε να δείτε στο πιο πάνω βίντεο, δύτες, χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενες κάμερες θα βουτήξουν σήμερα στο σημείο και θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την ταυτότητα του αντικειμένου, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες των υποβρυχίων ραντάρ τον περασμένο Ιούνιο.

"Πιστεύω πως δεν θα βρουν τίποτα, μπορεί μόνο να βρουν ένα μεγάλο στρογγυλό βράχο", δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του περιοδικού Skeptical Inquirer Benjamin Radford.

Οι ερευνητές θα αφοσιωθούν στο σημείο αυτό του βυθού για τουλάχιστον έξι με δέκα μέρες.

Χρησιμοποιώντας σόναρ θα επιχειρήσουν να συνθέσουν τρισδιάστατες εικόνες του βυθού της Βαλτικής.

Εικασίες σχετικά με την ταυτότητα του αντικειμένου έχουν γίνει πολλές, από μετεωρίτης έως πολεμικό πλοίο του 19ου αιώνα.


Ancient UFO In Baltic Sea από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget