Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...;;; ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΓΗΊΝΟ ΜΗΝΥΜΑ 80.000 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ...!


Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας; Υπάρχουν κι άλλα όντα στο σύμπαν; Φαίνεται πως ναι, αν πιστέψουμε τα έγγραφα που διέρρευσαν από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας και αναφέρονται σε ένα μήνυμα ηλικίας 80.000 ετών από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 και κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA.


Όπως ήδη έχει δημοσιοποιήσει από χθες  το βρετανικό υπουργείο Άμυνας (σχετικό άρθρο του περιοδικού Weekly World News), σε φάκελο του που διέρευσε αναφέρει ότι η NASA ανίχνευσε και αποκρυπτογράφησε ένα μαθηματικό σήμα που προήλθε από έναν πολιτισμό κοντινού Γαλαξία.


Ένα αγωνιώδες σήμα, που έδειχνε ότι ο πολιτισμός αυτός κινδύνευε με άμεση καταστροφή για άγνωστους λόγους ή για λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκαν στον φάκελο που διέρρευσε.

Εικάζεται ότι επρόκειτο είτε περί επιδημίας, είτε πολέμου, είτε εισβολής από άλλο πλανήτη! Πρακτικά περιγράφει τους κινδύνους καταστροφής και του γήινου πολιτισμού. Να σημειώσουμε ότι ακριβώς εκείνη την εποχή κάνει την εμφάνισή του στη Γη το πιο κοντινό στον σημερινό άνθρωπο, είδος δίποδου.

Οπωσδήποτε καταδεικνύεται και η δυσκολία εντοπισμού άλλου εξωγήινου πολιτισμού σήμερα, λόγω χρονικής ασυμβατότητας και δυσκολίας στην μεταφορά. Πρέπει να είναι ένας εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμος, ο οποίος να έχει επιτύχει να καλύψει τεράστια χρονικά χάσματα με τα μεταφορικά μέσα που διαθέτει για να "συμπέσει" με τον γήινο πολιτισμό.

Ο παγκόσμιος Τύπος κράτησε ύποπτη σιγή επί του θέματος αν και έχουν προγραματισθεί δύο δημοσιεύσεις στα Radio Astronomy και Universe.

Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, και πηγές της ΝΑSA στο Χιούστον ο γνωστός Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ ηγείται μιας διεθνούς υπό τον ΟΗΕ ερευνητικής ομάδας με το παρατηρητήριό της 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη). Πιστεύει ότι ο πολιτισμός αυτός ήταν του ιδίου επιπέδου με τον δικό μας στην εποχή εκείνη. Δηλ. τεχνολογικά ικανός να επικοινωνήσει (και να αυτοκαταστραφεί), αλλά όχι να εγκαταλείψει τον πλανήτη.

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.

Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος ή μία επιδημία, χωρίς να αποκλείεται επιδρομή πληθυσμού από άλλο πλανήτη.

Παράλληλα στο μήνυμα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης. Όπως συμβαίνει τώρα με την Γη και το ανθρώπινο είδος, δηλαδή.

Ο Κουλάκοφ αρνήθηκε να προμηθεύσει στα δύο περιοδικά αντίγραφο του μυνήματος αλλά είπε ότι ξεκινούσε με την κραυγή απελπισίας "Βοηθείστε μας".

"Θα μπορούσε να ήταν μια καταστροφή οφειλόμενη σε βροχή μετεωριτών, αλλά δεν το πιστεύω αυτό έμοιαζε σαν καταστροφή που οφείλονταν στους ίδιους και δεν είχαν τρόπο να φυγαδεύσουν τον υπολοιπο πληθυσμό. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ήταν παγιδευμένοι στον ισοπεδωμένο κόσμο τους", καταλήγει ο Ρώσος καθηγητής.  
 defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget