Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Οι Πυραμίδες της Βοσνίας ανατρέπουν την Ιστορία της Ευρώπης


Ο  Semir Sam Osmanagich είναι συγγραφέας, επιχειρηματίας, αλλά και ερασιτέχνης αρχαιολόγος. Είναι αυτός που ανακάλυψε τις Πυραμίδες στην πόλη Βίσοκα της Βοσνίας.

Γνωστός έγινε μόνο από το χόμπι του, η ανακάλυψή του ήταν τεράστια και ήταν φυσικό να δεχθεί τα πυρά τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από επαγγελματίες επιστήμονες και αρχαιολόγους, ότι ήταν, δηλαδή, όλα αυτά παραμύθια.
(Ως συνήθως γίνεται από τους ...ειδήμονες)



 Σε σύντομο, όμως,  χρονικό διάστημα η απόδειξη, το εύρημα, η ανακάλυψη, αποστόμωσε τους κακεντρεχείς.

Φοβήθηκε το αρχαιολογικό κατεστημένο – γράφει το ρωσικό δημοσίευμα- ότι η ανακάλυψή του θα έριχνε τα θεμέλια του αρχαιολογικού οικοδομήματός τους για τους παγκόσμιους αρχαίους πολιτισμούς και εν γένει για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Και πάλι, όμως, οι πυραμίδες της Βοσνίας – οι παλαιότερες στην ευρωπαϊκή ήπειρο, παλαιότερες και των αιγυπτιακών- κρύβουν ένα ανεξήγητο μυστήριο.

Γιατί χτίστηκαν; Ποιος τις επινόησε; Για ποιο λόγο; Τι εξυπηρετούσαν; Πότε έγιναν;
Άρχισαν μεγάλης κλίμακας μελέτες, αφού παραδέχθηκαν την εύρεση των πυραμίδων οι ειδικοί.

Η ανακάλυψη ήταν αναπάντεχη.

Οι πυραμίδες της Βοσνίας εκπέμπουν δέσμες ενέργειας στο εύρος των μικροκυμάτων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος.

Την πηγή αυτής της ενέργειας η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει. Η απόδειξη αυτού του φαινομένου ανατρέπει τη συμβατική άποψη για την Ιστορία της Ευρώπης και της ανθρωπότητας στο σύνολό της, καθώς και τη θρησκεία και την επιστήμη.

Η ραδιοχρονολόγηση που έγινε έδειξε ότι η κύρια βοσνιακή Πυραμίδα είναι τουλάχιστον 25 χιλιάδων ετών. (πραγματικά αφύσικη χρονολόγηση με τα μέχρι σήμερα ανθρωπολογικά  και αρχαιολογικά δεδομένα).
Μετά την ανακάλυψη από τον Δρ Οσμάναγκιτς, ομάδα επιστημόνων από διάφορες χώρες συγκροτήθηκε για να ερευνήσει  τη μεγαλύτερη Πυραμίδα του Ήλιου στη Βίσοκα.
Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι υπήρχε μία δέσμη ενέργειας ακτίνας 4 μέτρων και συχνότητας 28 KHZ που εκπέμπονταν από το κέντρο της Πυραμίδας. Η ανακάλυψη αυτή εντυπωσίασε τους επιστήμονες.

Ο Δρ Οσμάναγκιτς υπέθεσε ότι αυτή η δέσμη ενέργειας είναι υπεύθυνη για την κατασκευή της Πυραμίδας του Ήλιου.
Ήταν μια ανεξάντλητη πηγή καθαρής ενέργειας για τους αρχαίους κατοίκους της Βοσνίας.

Αυτό το φαινόμενο, αυτή η θεωρία των ανεξάντλητων πηγών ενέργειας,  αναφέρεται και στο βιβλίο «The Giza Power Plant του Christopher Dunn, που δημοσιεύθηκε το 1998.

Ωστόσο, οι επιστήμονες ανακάλυψαν και άλλα αφύσικα πράγματα και μυστήρια.
Στη Βοσνία τελικά υπάρχουν τέσσερις πυραμίδες.  Αυτές από το διάστημα δείχνουν απόλυτα προσανατολισμένες στον ουρανό και βρίσκονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, βορρά, νότο, ανατολή και δύση. Η απόσταση μεταξύ τους είναι ίδια (περίπου 2,2 χιλιόμετρα) και οι τρεις πρώτες σχηματίζουν ένα τέλειο ισόπλευρο τρίγωνο.

Φαίνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια προσανατολισμένες  από τις πυραμίδες  του Περού, της Αιγύπτου, της Γουατεμάλας και της Κίνας.

Οι συγκεκριμένες βάσεις των πυραμίδων έχουν απίστευτα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας υλικά. Οι γεωλόγοι που πραγματοποίησαν έρευνα επιβεβαίωσαν ότι η πυραμίδα αποτελείται εξ ολοκλήρου από κυβόλιθους που έχουν επεξεργασθεί με τα χέρια. Μεταξύ των κυβολίθων υπάρχει σύνδεση με χαλαζία και μαρμαρυγία.

Κάτω από τις πυραμίδες υπάρχουν στοές και δώματα. Αλλά δεν φαίνεται να είναι στοές για εξόρυξη μεταλλευμάτων γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις.

Ο Δρ Οσμάναγκιτς, ξενάγησε πολλούς επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που επιθυμούσαν να δουν τις εκπληκτικές πυραμίδες της Βίσοκα.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός Βρετανός επιστήμονας και εφευρέτης Harry Oldfield που χρησιμοποίησε ειδική κάμερα και κατάφερε να συλλάβει το περιβόητο ηλεκτρομαγνητικό κύμα πάνω από τους λόφους της Βίσοκα.

Το μυστήριο των πυραμίδων της Βοσνίας παραμένει ανεξήγητο. Η νεότερη πυραμίδα είναι ηλικίας 10.000 ετών, και δεν μπορεί να οικοδομηθεί σήμερα, ακόμη και με όλες τις διαθέσιμες στον 21ο αιώνα τεχνολογικές γνώσεις.

«Παρά την αρχική  δυσπιστία, οι επιστήμονες [και είναι εκατοντάδες] με ειδικότητα του αρχαιολόγου, φυσικού, χημικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού, μαθηματικού κλπ. θεωρούν ακατανόητη την κατασκευή αυτών των δομών», λέει ο Οσμάναγκιτς ευτυχισμένος.

Ο Philip Coppens, συγγραφέας και δημοσιογράφος θα τονίσει ότι «πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε τη λανθασμένη άποψη μας για τον αρχαίο πολιτισμό και την τεχνολογία» και θα συνεχίσει:

«Φαινόμαστε πιο έξυπνοι, αλλά στην πραγματικότητα οι πρόγονοί μας κατανοούσαν βαθιά την ουσία της φύσης και του σύμπαντος, όπως και ο Νίκολα Τέσλα, ο εφευρέτης της ανεξάντλητης ενέργειας, του οποίου οι ιδέες δεν εφαρμόζονται μόνο και μόνο επειδή θεωρούνται ακατάλληλες για το  υπάρχον οικονομικό μοντέλο της γης».

Τελικά γιατί κατασκευάστηκαν αυτές οι πυραμίδες στη Βοσνία; Είναι πράγματι 25 χιλιάδες ετών;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget