Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Είχα τέταρτο στάδιο καρκίνου του προστάτη και εδώ είναι το πώς το επεξεργασμένο!"

Vernon Johnson ανάρρωσε πλήρως από τον καρκίνο μέσα σε μερικές εβδομάδες, παρόλο που οι γιατροί του είπαν ότι δεν έχει πολύ χρόνο, και δεν θα πιστεύετε αυτό που τον θεράπευσε: μαγειρική σόδα. Αυτό είναι σωστό, απλά, φθηνά μαγειρική σόδα. Αλλά μπορεί μαγειρική σόδα θεραπεύσει πραγματικά τον καρκίνο; Χιλιάδες επιζώντες του καρκίνου νομίζω ότι μπορεί.


Ένας από αυτούς τους επιζώντες είναι Vernon Johnson, ο οποίος, χάρη στη μαγειρική σόδα, αντιμετωπίζονται επιτυχώς τέταρτο του καρκίνου του προστάτη γήπεδο - καρκίνος που είχε κάνει μετάσταση στο μυελό των οστών του.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από καρκίνο λόγω της αύξησης των τοξινών στην κοινωνία: μολυσμένο νερό, τα μεταποιημένα τρόφιμα, τα εμβόλια και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Πολλά από αυτά τα δηλητήρια, καθώς και η αύξηση των επιπέδων του άγχους μας, που προκαλούνται από τον φαύλο κύκλο του εταιρικού καπιταλισμού. "Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι», λέει ο Βέρνον.

«Όταν Vernon διαγνώστηκε με την ασθένεια, του είπα να αυξήσει το pH στο σώμα του, επειδή οποιοσδήποτε τύπος καρκίνου δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον", δήλωσε ο αδελφός του Larry.

Vernon αποδέχθηκε τη συμβουλή του αδελφού του και διέταξε χλωριούχου καισίου για την αύξηση του pH στο σώμα του. Επίσης εγκατέλειψε θα θεραπείες.

Δυστυχώς, το καίσιο-χλωρίδιο χάθηκε στο ταχυδρομείο, αλλά Βέρνον δεν χάνουν την ελπίδα και κοίταξε για μια εναλλακτική λύση. Vernon εφαρμοστεί μια αλκαλική διατροφή τα συμπληρώματα βιταμινών, ανόργανων στοιχείων, καθώς και μια λύση μαγειρική σόδα και μελάσα.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο, (σόδα,) είναι η φθηνότερη, ασφαλέστερη και ίσως το πιο αποτελεσματικό φάρμακο κατά του καρκίνου που υπάρχει σήμερα.

Μελάσα επιτρέπει το όξινο ανθρακικό νάτριο για να διεισδύουν σε καρκινικά κύτταρα, προκειμένου να τους σοκ με αλκαλικότητα και να οξειδώσει τα κύτταρα έως ότου καταστραφούν. Σιρόπι σφενδάμου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μελάσα.

Εδώ είναι ο καρκίνος, σκλήρυνση συνταγή Βερνόν.

Συστατικά που απαιτούνται:

- 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα

- Ένα μικρό κομμάτι της μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου

- Ένα μικρό κομμάτι του νερού

Βήματα:

Βάλτε τη σόδα σε ένα φλιτζάνι.
Προσθέστε την μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου και ρίξτε λίγο νερό πάνω από το προκύπτον μίγμα.
Μεταφέρετε το τριών συστατικών μίγμα σε μια κατσαρόλα και το ζεσταίνετε στο φούρνο.
Πιείτε αυτό το φάρμακο τρεις φορές την ημέρα.
Λίγες εβδομάδες μετά τη χρήση του συνταγή, Vernon πήγε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ο γιατρός αποκάλυψε ότι είχε επουλωθεί πλήρως από τον καρκίνο του προστάτη και του μυελού των οστών. Λέει ενδιαφέρουσα ιστορία του σε αυτό το πολύ ημέρες.


Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε μόνοι σας πώς η συνταγή είναι έτοιμη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget