Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Επιστροφή του Τσοβόλα στην πολιτική μέσω κόμματος της Αριστεράς (;)


Αυξάνει της πολιτικές του παρεμβάσεις ο πρώην πρόεδρος

                     του ΔΗΚΚΙ

Επιστροφή του Τσοβόλα στην πολιτική μέσω κόμματος της Αριστεράς (;)
Την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, όσο δεν είναι αργά ακόμα, συνέστησε στον Γιώργο Παπανδρέου ο Δημήτρης Τσοβόλας, επί σειρά ετών υπουργός Οικονομικών του πατέρα του νυν πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γ. Παπαδάκη, ο κ. Τσοβόλας υποστήριξε ότι «η συνταγή της τρόικας απέτυχε παταγωδώς».




Επιπλέον, ο κ. Τσοβόλας πρόσθεσε με έμφαση ότι κατά την άποψή του «η τρόικα πάει να βάλει χέρι - και μάλιστα μεγάλο χέρι - στην δημόσια Παιδεία και στην δημόσια Υγεία». Αυτό το τεκμηρίωσε από το γεγονός ότι δύο Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία και ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα σήμερα δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης κονδυλίων. Και συμπλήρωσε: «Μακάρι να διαψευστώ, αλλά είμαι κατά 99% βέβαιος για αυτό».
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο πολλαπλασιασμός των πολιτικών εμφανίσεων του πρώην προέδρου του ΔΗΚΚΙ έχουν προκαλέσει εντύπωση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές να μιλούν για επιστροφή του Τσοβόλα στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε μέσω του "Άρματος" του Γιάννη Δημαρά, είτε άλλων πολιτικών σχηματισμών...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget