Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τέλος χρόνου για την κυβέρνηση


Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ του Μνημονίου είναι πλέον δεδομένη, καθώς οι οικονομικοί δείκτες, αντί να βελτιωθούν, διαρκώς επιδεινώνονται, παρά τις θυσίες στις οποίες υποβάλλονται οι πολίτες.
Το μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) 
Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2010 εκτινάχθηκε στο 10,6% του ΑΕΠ και ότι ο λογαριασμός των πρόσθετων μέτρων που θα υποχρεωθεί να λάβει η κυβέρνηση ανεβαίνει στο ύψος των 8 δισ. ευρώ επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο την εμφανή αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να βγάλει την οικονομία και τη χώρα από την κρίση. Η αποτυχία της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ επισπεύδει, και μάλιστα με βίαιο τρόπο, την αναγκαστική, όπως δείχνουν τα πράγματα, αναδιάρθρωση του χρέους, και, παράλληλα, τις πολιτικές εξελίξεις.


ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ ότι οι εξελίξεις στην οικονομία έχουν ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της κριτικής της αντιπολίτευσης και της μουρμούρας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Η δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθιστά επιτακτική την ανάγκη για επείγουσα αλλαγή στο μίγμα της ακολουθούμενης πολιτικής. Με τον τρόπο αυτό, έρχεται πιο κοντά και το τέλος του πολιτικού χρόνου για την κυβέρνηση, πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο.
ΑΠΟ ΑΤΟΥ στα χέρια του κ. Παπανδρέου μέχρι και πριν από λίγο διάστημα, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετατρέπεται σε αναγκαστική επιλογή για τον πρωθυπουργό, ο οποίος διαπιστώνει πως αδυνατεί να διατηρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να διαχειριστεί τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ότι η οικονομία τον σύρει σε εκλογές, οι οποίες δεν είναι πλέον μακριά.
Ε ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget Twitter Bird Gadget