Στις 29 Απριλίου του 2008, στις 21:00 το βράδυ, ένας λαμπερός λευκός ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε σε ένα χωράφι λίγο πριν το Γύθειο, κοντά στο δρόμο Σπάρτης – Γύθειου και άφησε το αποτύπωμά του, δημιουργώντας το πρώτο καταγεγραμμένο αγρογλυφικό αποτύπωμα σε χωράφι της χώρα μας.
Διάφοροι οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων που είδαν τον ιπτάμενο δίσκο καθώς και κάτοικοι της τριγύρω περιοχής είπαν ότι το περιστατικό διήρκησε περίπου 15 λεπτά. Διασταυρώνοντας μαρτυρίες μάθαμε ότι το διάστημα που εμφανίστηκε το Α.Τ.Ι.Α. κανένα από τα κινητά τηλέφωνα των διερχομένων, των κατοίκων του Γυθείου και των τριγύρω χωριών δεν λειτουργούσε. Το αντικείμενο κατά την απογείωση του παρέσυρε μαζί καλώδια της ΔΕΗ και υπήρξε διακοπή ρεύματος. Το τεράστιο αποτύπωμα μέσα στο χωράφι με τη βρόμη όπου είχε προσγειωθεί, φωτογραφήθηκε από το διάσημο μέντιουμ Πιτ Παπαδάκο, που βρισκόταν στη περιοχή. Επίσης, αρκετοί από τους κατοίκους δήλωσαν ότι εκείνο το βράδυ επιπλέον τέσσερα μικρά ιπτάμενα αντικείμενα είχαν προσγειωθεί σ’ένα διπλανό χωράφι, κοντά στη Λίμνη Γυθείου. Η εφημερίδα Espresso ήταν η μόνη που δημοσίευσε το περιστατικό στις 6/5/2008.
Τα αγρογλυφικά τις περισσότερες φορές δεν είναι απλά αποτυπώματα ιπτάμενων δίσκων, αλλά γεωμετρικά σχέδια με κρυπτογραφημένα μηνύματα. Αν και τα περισσότερα έχουν αποκρυπτογραφηθεί, ποτέ στη χώρα μας δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι τρία από αυτά είναι επηρεασμένα από την αρχαία Ελλάδα. Η ομάδα του UFO & ALIENS TRUTH (Greek community), μετά από έρευνα τα βρήκε και σας τα παρουσιάζει…
Ξεκινάμε με ένα σχέδιο ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος καθώς βασίζεται στους αποκαλούμενους "κύκλους του Απολλώνιου", τύπους κύκλων που είναι εφαπτόμενοι σε τρεις δεδομένους κύκλους στο επίπεδο. Σχετίζονται με τον Απολλώνιο της Πέργης, έναν επιφανή Έλληνα γεωμέτρη (262 π.χ - 190 π.χ), ο οποίος έθεσε και έλυσε το πρόβλημα στο έργο του Ἐπαφαί.
Παρακάτω βλέπουμε ένα σχήμα, μέρος ενός αρχαίου αστρονομικού υπολογιστή, γνωστό ως η συσκευή των Αντικυθήρων. Το γεωγλυφικό εμφανίστηκε στις καλλιέργειες κοντά στο Gog Magog Hills, κοντά στο Cambridge, τον Ιούλιο του 2001. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι το σχήμα είναι ολόιδιο με τον διάσημο λαβύρινθο της Κνωσού στην αρχαία Κρήτη, όπως εμφανίζεται σε νομίσματα του 1250 π.Χ.!
Τέλος, κλείνουμε με ένα κυκλικό σχεδιασμό του μυθικού Φοίνικα. Το πουλί του Φοίνικα τιμούνταν στην αρχαία Ελλάδα και συνδεόταν με την λατρεία του Ήλιου και του Απόλλωνα. Ο Ηρόδοτος αναφέρθηκε στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά. Ο Φοίνιξ πεθαίνει και αναγεννιέται μόνος του. Αυτό τον κάνει να είναι ένα πανίσχυρο σύμβολο που αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Το αγρογλυφικό εμφανίστηκε στο Silbury Hill, στο Avebury του Ηνωμένου Βασίλειου, το 2009. Ο περίτεχνος κυκλικός σχηματισμός αρχικά μπερδεύτηκε με το δαίμονα στο «ελληνικό κλειδί του Σολομώντα.», που μοιάζει πολύ με τον Φοίνικα.
Το μήνυμα που βγαίνει και στα τρία Ελληνικά σχέδια, είναι απλό. Δείχνει σημεία της αρχαίας ελληνικής ιστορίας που
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου